Pistáciový krém, pasta z jižní Itálie

Kód: 2251
Novinka
Neohodnoceno
Značka: Oliva
239 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
29.4.2025
Možnosti doručení

Italský sladký pistáciový krém ve skleněném obalu se zlatým víčkem obsahuje 20 % rozemletých pistáciových oříšků pocházejících z jižní Itálie.

Tento jemný krém chutná skvěle na palačinkách, lívancích, nebo toustech, ale samozřejmě se dá mlsat i jen po lžičkách, jako sladká a neobvyklá pochoutka.

 

Složení*: mléčný krém (cukr, palmový olej), laktóza, sušená syrovátka, odtučněné sušené mléko, lískové oříšky, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, pistáciová pasta 20 %, přírodní pistáciové aroma. Může obsahovat stopy dalších ořechů a sóji.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dulcioliva je italská čokoládovna z Piemonte. Její založení se datuje k roku 1924. Mezi nejoblíbenější čokoládové delikatesy čokoládovny Oliva patří kromě nugátu hlavně čokoládové pralinky s křupavým obalem a krémovými náplněmi nejrůznějších příchutí, kterým samozřejmě dominují místní lískové oříšky. Nemůžeme ani opominout lahodné oříškové pasty, nebo tradiční sladké pečivo Panettone, které je v Itálii často spojováno s obdobím vánoc.

Dulcioliva zdokonalila své rodinné recepty k dokonalosti tak, aby její výrobky získali delší dobu trvanlivosti bez použití umělých přísad, konzervačních látek, hydrogenovaných rostlinných tuků a živočišných tuků jiných než kakaové máslo. K tomu jsou potřeba pouze ty nejkvalitnější suroviny. Třeba lískové ořechy používají pouze z okolí Piemonte odrůdy Tonda Gentile delle Langhe.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dobroty z celého světa
EAN: 8008342011298

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Dulcioliva je italská čokoládovna z Piemonte. Její založení se datuje k roku 1924. Mezi nejoblíbenější čokoládové delikatesy čokoládovny Oliva patří kromě nugátu hlavně čokoládové pralinky s křupavým obalem a krémovými náplněmi nejrůznějších příchutí, kterým samozřejmě dominují místní lískové oříšky. Nemůžeme ani opominout lahodné oříškové pasty, nebo tradiční sladké pečivo Panettone, které je v Itálii často spojováno s obdobím vánoc.

Dulcioliva zdokonalila své rodinné recepty k dokonalosti tak, aby její výrobky získali delší dobu trvanlivosti bez použití umělých přísad, konzervačních látek, hydrogenovaných rostlinných tuků a živočišných tuků jiných než kakaové máslo. K tomu jsou potřeba pouze ty nejkvalitnější suroviny. Třeba lískové ořechy používají pouze z okolí Piemonte odrůdy Tonda Gentile delle Langhe.