Akce 1+1 zdarma je tady! Nezmeškejte naši speciální akci 1+1 zdarma na vybrané produkty v kategorii cukrové zdobení Platí pouze do 12.2.2025 nebo do vyprodání zásob!“

Callebaut Crema RB1 Ruby - pralinková náplň, ganache 250g

Neohodnoceno
Značka: Callebaut

Callebaut Crema jsou hotové čokoládové náplně s lahodnou chutí jemné polevy Callebaut. Jsou vhodné jako ganache do koláčů, k potírání, stříkání, vstřikování a ochucování pečiva nebo jako náplň do pralinek.

Tato odrůda Crema RB1 obsahuje 10,5 % nejjemnější čokolády Ruby.

Vyrobeno výhradně z vysoce kvalitních přírodních surovin. S olivovým a slunečnicovým olejem. Bez umělých přísad nebo příchutí a bez sóji a palmy.

Při pokojové teplotě jsou náplně krémové a roztíratelné.

Návod k použití: Skladujte v suché místnosti. Ideálně při teplotách 15 - 20 °C. Neuchovávejte v chladničce nebo mrazáku. K odstranění vždy používejte čisté a suché lžíce nebo špachtle. Smetanu doporučujeme nezahřívat. Pokud se olej během skladování oddělí, můžete původní texturu obnovit důkladným promícháním. Nízké teploty mohou způsobit krystalizaci tuku, takže by se mohly tvořit hrudky. V takovém případě může mírné zahřátí za současného míchání obnovit požadovanou texturu.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
6.2.2025
Kód: 1736
168 Kč
Callebaut Crema RB1 Ruby - pralinková náplň, ganache 250g
Neohodnoceno
Značka: Callebaut
18152 CM181521
Novinka

Ingredience:

Cukr, rostlinný tuk (slunečnicový, olivový), SUŠENÉ MLÉKO, čokoláda na polevu 10,5 % (cukr, kakaové máslo, SUŠENÉ MLÉKO, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor: slunečnicový lecitin; kyselina: kyselina citronová; přírodní vanilkové aroma), SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor: slunečnicový lecitin; kyselina: kyselina citrónová; přírodní vanilkové aroma

Doba použitelnosti:

minimálně do 30.06.2025 (aktuální datum odeslání zboží)

Prodejní nabídky:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."