Bílá čokoláda - Belgická poleva 300g -Squires Kitchen
Popis
Pokyny pro skladování
Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě 12°C - 20°C.
Návod k použití
- TEPLOVÁNÍ ČOKOLÁDY: Čokoládu nalijte do misky vhodné do mikrovlnné trouby, dokud nebude ze 3/4 plná.
- Zahřívejte na plný výkon.
- Každých 20 sekund vyjměte a vmíchejte čokoládu.
- Pokračujte, dokud se čokoláda nerozpustí asi ze 2/3.
- Čokoládu promíchejte, aby se rozpustily zbývající pevné čokoládové knoflíky.
- Čokoláda by nyní měla mít 27°C–28°C a připravena k použití.
- Při použití na ganache, potahování a plnění není temperování nutné.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Squires Kitchen již více než 30 let vytváří a vyrábí inovativní a důvěryhodné produkty pro zdobení dortů a Sugarcraft.
Squires Kitchen vyrábí širokou škálu cukrovarnických výrobků, včetně přední květinové pasty na britském trhu, Sugar Florist Paste (SFP) a Squires Kitchen Covering Paste, což je profesionální volba pro bezchybné potahování dortů.